Undervisningen

Hos Smile n Drive er vores undervisning baseret på tryghed, respekt for den enkelte elevs individuelle behov, en professionel læring i en uformel tone og ikke mindst fokus på smilet og vi skal have det sjovt.

Teoriundervisning

Vi afholder vores teori i et roligt og stabilt tempo således vi sikrer os at alle er med undervejs og dermed er bedst muligt forberedt på at aflægge teoriprøve.
Vi ved godt at teorien ikke nødvendigvis er den sjoveste, hvorfor vi altid husker smilet, ved vores undervisning.

Vi tager også sammen teoriprøver, således at vi sammen kan rette eventuelle fejl, så eleven får forståelse for disse til fremtidigt brug.

Online kode

Ved opstart hos Smile ‘n Drive vil du inden du påbegynder teori undevisningen modtage en online kode hvor du får adgang til hele undervisningsmodulet. Her kan du hjemmefra genopfriske lektionerne og også løbende teste dig selv via teoriprøver. Således er du bedst muligt forberedt til teoriprøven.

Online adgangen giver dig også mulighed for at tage én af lektionerne hjemmefra.

Køreundervisning

Vi afhenter dig på aftalt adresse evt bopæl og sætter dig af samme sted såfremt du er bosiddende på Amager. Ellers aftaler vi Metro st eller andet.

Vi afholder ligeledes den praktiske kørsel i et roligt tempo med respekt for præcist DIT behov og har derfor fokus på DIN udvikling og i det tempo DU har brug for.

Vi guider dig trygt og sikkert igennem trafikken og de forskellige manøvrer undervejs som du skal lære. Det eneste du ikke er inde over i bilen er musikken 🙂 
– Den styrer kørelæreren, bortset fra på vej hjem fra bestået køreprøve.

Vi må ikke glemme hyggen

Er du klar til lidt sjov?

Kan du få 0 fejl?

Hvis det lykkes dig at bestå din teoriprøve med 0 fejl kan du fejre det med et gavekort på 2 biografbilletter inkl. sodavand og poopcorn.

Formel 1 konkurrence

På teoriaften nr 7, afholder vi en sjov konkurrence for dem der ønsker at deltage. På vores store fjernsyn tilslutter vi formel 1 playstation og i får hver 3 omgange til at sætte den hurtigste tid. Som selvfølgelig giver en lille præmie.

Kahoot

På teoriaften nr 8, som er den sidste afholder vi en kahoot konkurrence omkring din viden om færdselstavler. Vinderen af denne konkurrence vinder en biografbillet.