SMILE 'N DRIVE

Med smilet i top når vi sammen målet


Gennem professionel læring og et smil på læben, tilbyder vi de bedste rammer og tryghed i den spændende proces det er at erhverve sig kørekort

Smile 'n Drive - Kørekort

KØREKORT

Smile 'n Drive

PRIS

Smile 'n Drive

TEORI

Smile 'n Drive

GENERHVERV

Anderledes køreskole med målrettet elevfokus, og stort smil

Velkommen til Smile 'n Drive

Kørekort

At skulle erhverve sit første kørekort er en meget spændende proces, men kan også være utryg for de fleste. Hos Smile 'n Drive vil vi i en uformel tone, og et stort smil, guide dig sikkert og trygt igennem processen.

Køreskole

At vælge køreskole kan være lidt af en udfordring, da vi på mange måder ligner hinanden, og tilbyder det samme. Hos Smile 'n Drive oplever du ingen skjulte priser og vores grundpakke inkluder alt fra start.

Teori - Online kode

Hos Smile 'n Drive modtager du ved opstart på kørekort, automatisk en online kode så du hjemmefra altid har adgang til hele undervisningsforløbet, og løbende kan teste dig selv via prøver.

Hvad siger vores elever

Smile 'n Drive køreskole på Amager

Andreas Bech

Smile 'n Drive var for mig et godt sted at tage mit kørekort, da jeg for det første rigtig godt kunne lide min kørelærer, men samtidig blev undervist på en professionel og velorganiseret måde. Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, hvilket vil sige at jeg var godt forberedt på diverse prøver.

Smile 'n Drive køreskole på Amager

Mille Djarling

Man føler sig altid tryg når man sætter sig ind bag rattet, og man glæder sig altid til næste køretime. Køretimerne med min kørelærer Lars, var altid super hyggelige og man gik derfra med en følelse af at man havde lært en masse nyt og dermed var et step tættere på køreprøven.

Smile 'n Drive køreskole på Amager

Jonas Thyboe

At tage kørekort hos Smile 'n Drive var en helt igennem positiv oplevelse. Ikke kun fordi det var så professionelt, men også på grund af den sjove kemi der var med kørelæreren. Det fik mig faktisk til med glæde at se frem til alle timerne.

Kontakt os

                         

Smile 'n Drive

Fuglebækvej 4, 1. sal
2770 Kastrup
Phone: (+45) 60 61 90 90
Email: info@smile-n-drive.dk

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Adresse

Smile 'n Drive
Haag Allé 8
2791 Dragør
CVR: 39260425

Michael Gernsøe

Email: michael@smile-n-drive.dk
Telefon: +45 6061 9090

Lars Hagmann

Email: lars@smile-n-drive.dk
Telefon: +45 2972 1481